Rejsebeskrivelser

Planlægningen af rejsen tog sin begyndelse i 2019, men corona-restriktioner forhindrede gennemførelsen flere gange, og derfor var det glade medlemmer, der endelig kunne sætte kursen mod Minden den 2. september 2023.

Set i lyset af, at det i år er 30 år siden, at muren faldt i Berlin, blev det besluttet at årets GIV rejse skulle gå til vores venskabsbyer Neubradenburg og Berlin (Charlottenburg/Wilmersdorf).

Flere af vores medlemmer havde udtrykt ønske om at besøge en af de nordiske Venskabsbyer, og valget faldt på Solna i Sverige.

Gladsaxe Internationale Venskabsforening (GIV) og Gladsaxe Jazzklub besøger Sutton

Besøg i Veszprêm og Budapest,  Ungarn, 30/9 - 4/6/10.2015.

Læs om vores tur til Talin

Turen gik i 2013 til Glasgow i Skotland

En meget begivenhedsrig tur, hvor Klagenfurt kommune var en fremragende vært.

Turen til Koszalin 31.08.2011 - 04.09-2011 gik over Øresundsbroen og med Stena Line til Gdynia i Polen.  Læs bl.a. historien om hvordan Gladsaxe og Koszalin blev venskabsbyer.

Berlin er mange rejser værd - artikel fra Gladsaxebladet skrevet af Arne Hermann.

35 medlemmer af Gladsaxe Internationale Venskabsforening startede tirsdag den 9. juni 2009 med bus fra Søborg Torv med kurs mod Gagny og Paris.

Dette års rejse gik til Sutton, som er en af kommunens ældste og mest skattede venskabsbyer. Turen til Sutton gik med bus, og vi kom gennem Eurotunnellen med det særlige tog, som tager bussen med under kanalen.

I 2006 gik turen til Minden i Tyskland.

Venskabsforeningens årlige tur gik dette år til hele 2 venskabsbyer i Tyskland.
Først til Berlin og derefter til Neubrandenburg.

Venskabsforeningens sommerrejse gik i 2004 til Ungarn og venskabsbyen Veszprém. Det blev en begivenhedsrig tur, der foruden Veszprém bl.a. bød på et visit i hovedstaden Budapest og en sejltur på den nærliggende Balatonsø.