Teater for voksne

GIV inviterer til teaterforestilling til specialpris
Så er det igen lykkedes for os at reservere billetter til en forestilling i vores lokale teater

Smedjen
Telefonfabrikken Gladsaxe Kulturhus, Telefonvej 8, 2860 Søborg

Her i foråret er det en forestilling, der vandt Pulitzer-prisen i 2000, og som senest blev opført på Nørrebro Teater i 2002, nemlig

Middag med venner

Ødelægger tiden alt, hvad den berører? Dette smertefulde spørgsmål ligger i hjertet af "Middag med venner", som handler om det drama, der udspringer mellem to ægtepar, der kommer til en korsvej i deres lange venskab, da et af parrene skal skilles. Hvad gør man, når ens bedste ven vil skilles efter 12 års (tilsyneladende) godt ægteskab? Og hvordan bliver forholdet mellem vennerne fremover?

Det er kort fortalt emnet, som forestillingen handler om, og som - desværre - berører rigtig mange. Forestillingen varer ca. to timer med indlagt pause.

Vi har reserveret hele teatersalen til GIVs medlemmer

Lørdag 17. marts 2018 – KL. 16.00 og derfor kan vi tilbyde en specialpris kr. 85,-. pr. billet.

I pausen kan GIV-medlemmerne købe øl og vand i Drop Inn til meget rimelige priser. Hvis vi får udsolgt (58 billetter), så fejrer vi succesen, og GIV vil være vært ved en øl/vand i pausen.

Billetsalget starter NU, og du køber dine billetter ved at indbetale beløbet til GIVs konto 5018 1353314 Billetsalget slutter, når alle pladser er købt, eller senest 18. februar 2018.

Vi glæder os til se dig i foreningen til teater for voksne.

Arrengement dato: 
17 mar 2018