Mutter Courage og hendes børn

Kære medlemmer,
Så er det igen tid til at tage med GIV i teatret – og denne gang er det på allerhøjeste niveau.

Mutter Courage

Vi har reserveret et antal billetter til Det Kgl. Teater til forestillingen: ”Mutter Courage og hendes børn” i Skuespilhuset på Sct. Annæ Plads, tirsdag 17. marts 2020 kl. 20.00.

Stykket er sat op her i foråret for at markere Det dansk-tyske Kulturelle Venskabsår 2020. 

Forestillingen er den moderne dramatiks største antikrigsstykke. Oplev Bertolt Brechts moderne klassiker – en musikalsk fortælling om en mors kamp for at overleve krigen sammen med sine børn.

Mutter Courage – en kvinde med forretningssans, overlevelsesvilje, galgenhumor og råstyrke – rejser med sine tre halvvoksne børn gennem et Europa hærget af Trediveårskrigen. Hun ernærer sig ved at forsyne tropperne med varer, og krigen er en lukrativ forretning, men prisen høj. Gradvist mister hun alt til den krig, hun selv fodrer.

Bertolt Brecht skrev på sit nu verdensberømte teaterstykke i eksil i Sverige i sommeren og efteråret 1939, mens 2. Verdenskrig bryder ud. Det var til dels en advarsel til de nordiske lande, som tjente på at sælge varer til Det Tredje Rige. Men først og fremmest er stykket en tidløs, rystende demonstration af, hvordan mennesket ikke formår at lære af dets lidelse. Mutter Courage bandlyser krig i al fremtid, men er desværre stadig skræmmende aktuel.

Oplev Karen-Lise Mynster i en af verdensdramatikkens mest ikoniske kvindeskikkelser. I en stærk, gribende iscenesættelse af norske Sigrid Strøm Reibo – Det Kongelige Teaters nye husinstruktør – med tyske Katrin Nottrodt, der er en af Tysklands førende scenografer, ved sin side.

Specialpris til GIV-medlemmer kr. 350,- (mod normalpris kr. 375,-).

Da vi kun har reserveret et begrænset antal billetter, skal vi have dit bindende tilsagn = indbetaling på  GIVs bankkonto 5018 – 1 353 314 senest 5. februar 2020  
 
Billetter sælges efter ”først til mølle” princippet. Er der udsolgt, returnerer vi naturligvis din indbetaling. Transport til og fra Sct. Annæ Plads sørger du selv for.
 
Vi glæder os til forestillingen og samværet i det ”nye”, flotte Skuespilhus.

Har du spørgsmål til arrangementet, så ring til Svend Breum tlf. 2065 5768